فراخوان ندادن خودروسازان داخلی
خودروسازان داخلی…!!!با عرض سلام و خسته نباشید خدمت حامیان و طرفداران اخبار خودرو اون هم از نوع بروز !! روز قشنگتون زمستونی بخیر و شادی ؛ امیدواریم که حال دل تک تکتون خوب و عالی باشه !! امروز با یک خبر یعنی دلیل فراخوان ندادن خودروسازان داخلی؟ در خدمتتون هستیم … پس از جاتون تکون نخورید و تا آخر این خبر همراه ما باشید !!!
فراخوان ۸۱۷ هزار خودرو تسلا، فراخوان ۴۱۰ هزار خودروی کیا و فراخوان ۷۰۰ هزار نیسان و …؛ این روزها بسیار پیش آمده در فضای مجازی اخباری متفاوت از فراخوان خودروسازهای مطرح دنیا را ببینیم. فراخوان هایی که باعث شده خودروسازان بزرگ دنیا، مشغول رفع جزئی ترین مشکل در محصولات خود هستند. در این بین احتمالا این پرسش به وجود می آید که چرا هیچ وقت از خودروسازان داخلی فراخوانی نمی بینیم؟
سال های زیادیست تصادفات جاده ای زیادی رخ می دهد و بابت کیفیت پایین خودروها، افراد زیادی جان خود را از دست می دهند اما فراخوانی برای رفع نقص صادر نمی شود. چرا خودروسازان داخلی فراخوان ندارند؟ آیا عیب و ایرادها آنقدر جزئی و کم اهمیت است که صدای مشتری را در نمیآورد و خودروساز را وادار به فراخوان نمیکند؟ علیلو کارشناس صنعت خودرو می گوید: خودروسازان ادعا دارند که استانداردهای ۸۵ گانه را روی ساخت خودروها اعمال می کنند؛ اما چه کسی می تواند بگوید اعمال نشده ؟ هیچ کس چرا که خودروسازان قدرت دارند و دولت از آنها حمایت می کند.
در تمام دنیا دولت خودروسازان داخلی را وادار می کند تا به محض دیدن عیب و ایرادی در خودرو، فراخوان بزند، اما در ایران اینگونه نیست. تعداد فراخوانهای سازندگان خودرو را می بینید؛ بر اساس محاسبات فعلی، در دنیا ۳۰.۳ میلیون خودروی سواری به دلیل نقص ایمنی در سال ۲۰۲۰ فراخوان شدند.
در نیمه اول سال ۲۰۲۱، این رقم به بیش از ۱۸.۶ میلیون خودرو رسید. با بیش از ۴۰۰ فراخوان، ولوو، هوندا و میتسوبیشی بدترین تولیدکنندگان در سال ۲۰۲۰ به شمار آمدند؛ با ۳۲۸ فراخوان و درگیری بیش از ۷ میلیون خودرو، تویوتا بیشترین خودروهای سواری را به دلیل مسائل ایمنی فراخوان کرده است. پس از آن هوندا با ۵.۸ میلیون خودروی سواری و فورد با حدود ۵ میلیون دستگاه خودرو در صدر فراخوان ها قرار دارد.
تسلا (۱۳%)، مزدا (۲۶%)، جنرال موتورز (۵۳%) و جگوار لندرور (۷۵%) کمترین نرخ فراخوان را در سال ۲۰۲۰ داشتند. خودروسازان آلمانی BMW، فولکس واگن و دایملر به ترتیب ۱۲۶، ۱۲۱ و ۸۶ درصد فراخوان کرده اند. بیشترین فراخوانی که طی سال ۲۰۲۱ صورت گرفته مربوط به حفاظت از سرنشینان بوده است؛ در حالی که تجهیزات الکتریکی/الکترونیکی ۱۷.۵ درصد و سیستم انتقال قدرت کمتر از ۱۰ درصد بوده است. منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
ممنون ازخواندن مطلب خودروسازان داخلی؛ تا انتهای خبر مربوط به معرفی دلیل فراخوان ندادن خودروسازان داخلی؟ همراه ما بودید. برای مطلع شدن و آگاهی پیدا کردن از اخبار روز مربوط به صنعت و حوزه خودرو و کلیه حواشی مربوط به پیرامون آن ، آن هم به صورت بروز و مستمر ؛ ما را دنبال کنید. امیدواریم که دلتون شاد؛ لبتون خندون و پر روزی باشید …!!
برای مطالعه و آگاهی ازخودرو جدید هوندا ؛ روی لینک کلیک کنید